Emma Wortelboer Bij De Slimste Mens

Kijkers van De slimste mens missen Emma Wortelboer nu al Menig kijker van De slimste mens was na de aflevering van woensdagavond in mineur. Wortelboer staat er goed voor om dit seizoen van De Slimste Mens te gaan winnen en ze weet zelfs Twitter langzaam voor haar te laten vallen.


Pin Op Favoriete Beroemdheden Favorite Celebrities

In de zevende show ging Emma echter door het oog van de naald.

Emma wortelboer bij de slimste mens. Emma Wortelboer 24 werd vorige week de jongste finalist uit de geschiedenis van de. Ze speelt al vier afleveringen mee waarvan ze drie keer de slimste van de dag is geweest. Kijkers laten via Twitter weten dat ze erg gesteld zijn op de 24-jarige.

Maar zondag is er weer eigen televisiewerk aan de winkel. Emma Wortelboer heeft zich weten te plaatsen in de top tien hoogste scores van De slimste mens. Ze weet het tot aflevering vier te schoppen en ook in deze aflevering komt ze als slimste uit de strijd.

Voorlopig gaat Emma Wortelboer nog wel even door het leven als Bijna Slimste Mens. Overdreven vonden veel mensen maar na haar optreden in De Slimste Mens wordt juist geroemd omdat ze. Han Lips 23 december 2020 1018.

De Slimste Mens-icoon Maarten van Rossem had van te voren weinig verwachtingen bij kandidaten als Emma Wortelboer en Rob Kemps. Wat was ze goed in De Slimste Mens. Emma Wortelboer verovert de harten van kijkers De slimste mens.

01 - De slimste mens - 3-6-9 met Alex Klaasen Eva Posthuma de Boer en Emma Wortelboer - YouTube. De eerste week van het nieuwe seizoen van De slimste mens zit er bijna op en vooral Emma Wortelboer bleef niet onbesproken. Emma Wortelboer is bij het grote publiek bekend als het hysterische Songfestival-schreeuwmeisje maar blijkt toch niet helemaal redeloos te zijn.

De presentatrice domineerde de afgelopen zes afleveringen door er maar liefst vijf te winnen. Emma Wortelboer is de verrassing van De Slimste Mens Han Lips schrijft elke dag over wat hij ziet op tv. De kijkcijfers van donderdag 17 december 2020 SKO De zegetocht van Emma Wortelboer in De Slimste Mens weet steeds meer kijkers te boeien.

De Spuiten en Slikken Sekstest 2021. In de aflevering met Alex Klaasen en Margje Fikse was ze wederom de slimste van de dag en behaalde ook een plekje in de top tien hoogste scores. 01 - De slimste mens - 3-6-9 met Alex Klaasen Eva Posthuma de Boer en Emma Wortelboer.

Jongste deelnemer van De Slimste Mens Er zijn maar weinig mensen die een lach op het gezicht van Maarten van Rossum kunnen toveren maar het is de presentatrice van BNNVARA toch al een paar keer gelukt. 02 - De slimste mens - Open deur met Kaj Gorgels Margje Fikse en Emma Wortelboer. Emma Wortelboer is een van de kandidaten die het seizoen mocht aftrappen en dat doet ze naar verbazing van veel kijkers uitermate goed.

Voor de vierde dag op rij trekt de quiz meer bekijks. De twee deden het enorm goed en komen allebei terug in de. De meeste mensen associëren Emma Wortelboer voornamelijk met haar enthousiaste uitbarsting nadat Nederland het Eurovisie Songfestival wist te winnen.

02 - De slimste mens - Open deur met Kaj Gorgels Guus Meeuwis en Emma Wortelboer - YouTube. De eigenzinnige presentatrice verovert de harten van de kijkers thuis en laat zelfs Maarten van Rossum lachen. Demi Schoenmakers 18 december 2020 1021.

02 - De slimste mens - Open deur met Kaj Gorgels Margje Fikse en Emma Wortelboer - YouTube. 06 - De slimste mens - de finale met Tijl Beckand Emma Wortelboer en Rob Kemps - YouTube. Vrolijke noot en publiekslieveling Emma Wortelboer ontbrak namelijk in deze uitzending.

JFK hoopt stiekem op Emma Wortelboer als winnaar van De Slimste Mens. Emma Wortelboer 24 heeft ook haar zevende en voorlopig laatste aflevering in De Slimste Mens overleefd.


Pin Op Favoriete Beroemdheden Favorite Celebrities


Pin Op Favoriete Beroemdheden Favorite Celebrities


Feyenoord Blijft Thuis Tegen Sparta Steken Op Gelijkspel Startmakkelijk Het Platform Voor Business En Nieuws Stekken Sport Uitdagingen


Pin Op Favoriete Beroemdheden Favorite Celebrities


Pin Op Favoriete Beroemdheden Favorite Celebrities


Pin Op Favoriete Beroemdheden Favorite Celebrities

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel